Τρίτη

DIY FELT CASE /ΘΗΚΗ ΑΠΟ ΤΣΟΧΑΗ αγάπη μου για τη τσόχα είναι γνωστή οπότε πάντα προσπαθώ να βρίσκω καινούριες χρήσεις.Ένα από τα χειροποίητα δωράκια που ετοίμασα ήταν και αυτή η θήκη από τσόχα την οποία μπορείς να χρησιμοποιήσεις για το δίπλωμα / άδεια αυτοκινήτου,την ταυτότητα, για τα ταξιδιωτικά έγγραφα κλπ.

ΥΛΙΚΑ:
τσόχα (κατά προτίμηση δύο χρώματα)
κλωστή (εγώ χρησιμοποιώ κλωστή για κέντημα) & βελόνα
ψαλίδι
ένα κουμπί
για τη διακόσμηση μπορείτε, να βάλετε κομμάτια τσόχας όπως έβαλα εγώ (τα είχα από προηγούμενο project), κουμπιά, ή αν έχετε όρεξη να κεντήσετε κάποιο σχέδιο.
Πατρόν έφτιαξα μόνη μου, σχεδιάζοντας και μετρώντας αυτά που ήθελα να βάλω μέσα δηλαδή τη ταυτότητα .. κινητό κλπ.
Τα σχεδίασα σε χαρτόνι και έκοψα τη τσόχα, επειδή ήθελα να είναι ανθεκτικό την έκανα διπλή, τέλος έραψα και τις τσεπούλες. 
Να μη ξεχάσω!!!! .. τα σχεδιάκια το κουμπάκι και το λαστιχάκι .. τα έραψα πριν ράψω τις τσέπες  για να κρύψω τις ραφές! Αν τα κολλήσετε, δεν έχετε θέμα μπορείτε το κάνετε και μετά!

(εδώ είναι η πρώτη μου απόπειρα, έκανα μια κασετίνα για τις ξυλομπογιές μου στην οποία έκανα τελείως τυχαία το σχέδιο χωρίς κάποιο πατρόν απλά την έκανα λίγο μεγαλύτερη από τις μπογιές μου!!!
Καλούτσικη βγήκε όμως ε???)
2 σχόλια:

CHRISTMAS CRAFTER 2016

Καλή Χρονιά σε όλους!!!!!!  Εύχομαι να είναι δημιουργική και  γεμάτη χρώματα!!!! Φέτος συμμετείχα για τρίτη συνεχόμενη φορά στην ...